Політика
1 листопада 2017
Гройсман: Економіка України може стати однією із найбільш динамічних економік Європи
Тисячі міжнародних компаній вже працюють в Україні.
news-image

Про це під час спільного засідання Постійних комітетів парламенту Канади із питань міжнародної торгівлі та національної оборони заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, інформує «Є!», з посиланням на ukrinform.ua.

«Нині ми дійшли до такого етапу, коли можемо через впровадження нових змін і продовження необхідних реформ стати однією із найбільш динамічних економік європейського континенту. Це є абсолютно очевидним фактом», - сказав Гройсман.

На його переконання, забезпечити динамічне зростання дозволять такі інструменти, як: «публічна приватизація, виважений обіг земель, відкритість економіки, розумність регуляції і збільшення нашого енергетичного компоненту».

«Тисячі міжнародних компаній вже працюють в Україні. Я не скажу, що у них все гладко (у бізнесі взагалі все гладко не буває), але те, що вони досягають своєї мети, – це очевидний факт. Ми маємо не лише зерно, але й високий інтелект усередині нашої країни і це поєднання дає нам можливість бути успішними», - наголосив прем'єр-міністр.

Він додав, що Україна має усі шанси стати найвигіднішим для інвесторів стартапом.

«Багато підприємців зараз шукають, куди інвестувати свої кошти, у який стартап. Я вважаю, що Україна - це якраз той успішний стартап, який може принести успіх тим, хто інвестує та вірить», - зазначив Гройсман.
Читайте також: На честь Аміни Окуєвої назвали новонароджену дівчинку в Одесі (фото)