Суспільство
2 листопада 2017
Гройсман: Україна повністю підтримує вимоги ІСАО щодо безпеки цивільної авіації
Україна повністю підтримує і виконує вимоги Міжнародної організації цивільної авіації.
news-image
Україна повністю підтримує і виконує вимоги Міжнародної організації цивільної авіації (ІСАО) щодо безпеки цивільної авіації.

Також наша країна вдячна керівництву Організації за підтримку її позиції щодо безпеки авіа руху над Чорним морем, сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час зустрічі з Президентом Ради ІСАО Олумуіва Бенард Аліу та Генеральним секретарем ІСАО Фан Лю, передає прес-служба КМУ, повідомляє «Є!».

Для нас це дуже важливе питання. Ми готові до співпраці і готові використати весь наш потенціал України для регулювання цього винятково важливого питання, - сказав Володимир Гройсман.

У свою чергу Президент Ради ІСАО подякував за бажання українських фахівців увійти до керівних органів та посилити менеджмент Організації.

Ми вдячні, що Україна бажає посилити менеджмент ІСАО, адже ми добре знаємо, що Україна має дуже кваліфікованих фахівців і дуже високі стандарти освіти в сфері авіації та безпеки руху, - сказав Олумуіва Бенард Аліу.

Під час переговорів сторони домовилися посилювати технічне співробітництво та розвивати взаємодію з питань забезпечення безпеки повітряного руху.