Події
2 листопада 2017
Київські поліцейські провідали двомісячну Вікторію, яку нещодавно викрали біля дитсадочка (фото, відео)
Правоохоронці взяли під опіку викрадену у батьків дитину.
news-image

Київські правоохоронці взяли під опіку викрадену у батьків Вікторію. Відтепер поліцейські турбуватимуться про дитинку, викрадення якої сколихнуло не лише киян, а й усіх українців, передає «Є!» із посиланням на поліцію Києва.

Правоохоронці зазначають, що коли у чергову частину надійшло повідомлення про викрадення із дитячого садочка двомісячної дівчинки, ніхто з оперативних працівників та співробітників Оболонського управління поліції не міг спокійно реагувати на цю надзвичайну новину, тож усі сили кинули на пошуки маля. Завдяки професійним діям поліцейських та небайдужим людям, котрі репостами у соцмережах, публікаціями та відеосюжетами у ЗМІ відгукнулися і допомагали у пошуках, дівчинку знайшли і повернули батькам.

"Із того моменту маленька Вікторія та її родина (а у Віки є ще старша сестричка Настя) стала рідною для поліцейських Києва, тож шефи у погонах вирішили навідатися в гості. І, звісно, не з порожніми руками: обом дівчаткам презентували гостинці, а вони у свою чергу – дякували посмішками і щирими дитячими емоціями", - йдеться в повідомленні прес-служби поліції.
«Віка для нас – хресна донька. Тож ми сподіваємося: коли вона виросте, стане поліцейським», - зазначив заступник начальника Головного управління Національної поліції у місті Києві Віктор Нечитайло.