Київ
2 листопада 2017
Київ отримав синій код терористичної загрози
Разом із патрульними працюють бійці Нацгвардії, поліції охорони та полку особливого призначення.
news-image

Поліція Києва та області вже кілька днів працює в посиленому режимі. У столичному регіоні оголошено другий рівень терористичної небезпеки, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Київ отримав синій код загрози – це означає, що існує підозра на підготовку теракту. Вищими є жовтий (коли є інформація про підготовку теракту та діє пропускний режим) і червоний (його оголошено в Криму і на Донбасі). Наразі ж на в'їздах до столиці вибірково зупиняють автомобілі, собаки шукають вибухівку, поліцейські превіряють документи та звіряють номерні знаки в базах МВС. Разом із патрульними працюють бійці Нацгвардії, поліції охорони та полку особливого призначення. До піших патрулів залучили громадських активістів. 

 

Таке підсилення пов'язане з останніми резонансними злочинами – вбивством Аміни Окуєвої та вибухом біля телеканалу "Еспресо". У поліції вже звітують про успіхи першої ночі роботи в особливому режимі та кажуть, що українці більше не дивуються, коли бачать багато поліції. 

"Затримали трьох крадіїв на гарячому і одного грабіжника, що поцупив телефон", - розповів речник обласної поліції Микола Жукович.
Читайте також: У Києві затримали озброєного росіянина у формі Нацполіції
Читайте також: Бойовики обстріляли позиції сил АТО під Кам'янкою з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, - штаб АТО