Події
3 листопада 2017
У Кривому Розі вчителька заклеїла учням роти скотчем під час уроку
Вчитель зробив декілька зауважень кільком дітям за балачки, а потім заклеїв роти скотчем до закінчення уроку.
news-image

Грандіозний шкільний скандал назріває у Кривому Розі, повідомляє «Є!» з посиланням на портал Радар.

Викладач хореографії у загальноосвітній школі зробила другокласникам кілька зауважень за балачки. А коли слова не подіяли – заклеїла їм роти скотчем до кінця уроку. Аби провчити.

Повернувшись додому, діти розповіли про це батькам.

Сергій Стегар, розпитавши свою 7-річну доньку про подію, обурився диким методом виховання. Але вчинив мудро. Він висловив малій невдоволення її поведінкою, та водночас попросив поради у фейсбук-спільноті “Кривой Рог без цензуры”, як правильно діяти у такому неординарному випадку.

Я учасник АТО. В мене склалася така ситуація. Сьогодні моя донька, учениця другого класу, була на занятті з хореографії. Вчитель зробив декілька зауважень кільком дітям за балачки, а потім заклеїв роти скотчем до закінчення уроку. Тим самим принизив гідність дитини. І не визнає своєї помилки. Що мені робити? Я хочу, щоб мою дитину захистили від такого вчителя. Завтра збираюсь до директора школи.

Вибухнула бурхлива дискусія. Одні радили Сергію звернутись у службу у справах дітей, інші – до очільника відділу освіти й до прокурора. Ще інші – поговорити з викладачкою без свідків так, щоб їй мало не видалось…

А дехто нарікав на неслухняних і невихованих школярів, які “дістануть” кого завгодно, навіть новітнього Макаренка.

Читайте також:У Петербурзі вчителька написала «дурень» на лобі другокласника