Події
3 листопада 2017
Вбивство українця у Польщі: ще одного підозрюваного схопили на кордоні
У Гданську затриманого перемістять до СІЗО, а суд завтра розгляне подання про його тимчасовий арешт. Йому загрожує довічне ув'язнення або 25 років за гратами.
news-image
Польські правоохоронці затримали у пункті пропуску "Медика-Шегині" підозрюваного у вбивстві громадянина України у Гданську. Про це заявила речниця поліції Гданська Каріна Камінська, повідомляє «Є!» з посиланням на "Укрінформ".
"Учора на пункті пропуску "Медика" було затримано 38-річного громадянина України, якого підозрюють в тому, що він мав зв'язок з цим вбивством. Зараз його конвоюють до Гданська”,- наголосила вона.

Камінська зауважила, що у Гданську затриманого перемістять до СІЗО, а суд завтра розгляне подання про його тимчасовий арешт. Йому загрожує довічне ув'язнення або 25 років за гратами. 

Вона нагадала, що вчора у цій справі також було затримано чотирьох чоловіків, однак всіх їх відпустять. Чоловіків вже допитали як свідків та не висунули їм жодних звинувачень. Перед цим повідомлялося, що у польському місті Гданськ невідомий з ножем напав на 49-річного українця, який помер від отриманих поранень.

Читайте також:У Гданську загинув українець від нападу невідомого з ножем