Суспільство
3 листопада 2017
Нардеп-утікач впав з коня
Онищенко впав з коня, унаслідок чого отримав травму.
news-image

Народний депутат-утікач Олександр Онищенко впав з коня, внаслідок чого потрапив до лікарні. Про це він написав в Instagram, виклавши фото, передає «Є!» із посиланням на УНІАН.

"У житті так буває. Злетів з коня, отямився в гіпсі", - написав депутат й опублікував своє фото на лікарняному ліжку із забинтованою лівою рукою.

Як повідомлялося, НАБУ веде розслідування за фактом розкрадання газу, видобутого за договорами про спільну діяльність з ПАТ "Укргазвидобування" в грудні 2015 року. За версією слідства, в період з січня 2013 року по червень 2016 року члени злочинної організації незаконно заволоділи грошовими коштами, отриманими від реалізації природного газу, у розмірі понад 1,6 млрд грн, в результаті чого "Укргазвидобуванню" завдано збитків на понад 740 млн грн. Всього слідство встановило причетність до "газової схеми" 29 осіб. Вісім з них, у тому числі народний депутат Олександр Онищенко, перебувають у розшуку. 12 обвинувальних актів щодо 18 осіб направлено до суду, з них стосовно 7 осіб набув чинності обвинувальний вирок.