Шоу-біз та культура
3 листопада 2017
З Кевіном Спейсі припинили працювати акторське агентство і прес-секретар
Creative Artists Agency і Стейсі Вульф вирішили відмовитися від співпраці з актором через звинувачення в сексуальних домаганнях на його адресу від кількох людей.
news-image

Американське агентство по роботі з талантами Creative Artists Agency припинило співпрацю з Кевіном Спейсі, таке ж рішення прийняла прес-секретарка актора Стейсі Вульф після того, як кілька людей звинуватили його в сексуальних домаганнях, повідомляє Los Angeles Times, передає «Є!»

Раніше компанії Media Rights Capital (MRC) і Netflix, які займаються виробництвом серіалу «Картковий будиночок», де Спейсі грає головну роль, почали розгляд через звинувачення на адресу актора.

Так, вісім чоловік, задіяних на зйомках шоу, повідомили телеканалу CNN про домагання з боку Спейсі, об'єктами якого в основному були молоді чоловіки. Їх імена не називають.

Раніше актор Ентоні Репп звинуватив Спейсі в сексуальних домаганнях, скоєних близько 30 років тому, коли йому було 14 років. У відповідь Спейсі заявив, що не пам'ятає цього, і зізнався в гомосексуальності. Пізніше представник актора заявив, що він має намір звернутися по допомогу до фахівців.

Також цього тижня стало відомо, що зйомки останнього, шостого сезону серіалу «Картковий будиночок» призупинили через скандал з Кевіном Спейсі.

Читайте також: Дастіна Гоффмана звинуватили у сексуальних домаганнях