Війна
5 листопада 2017
Окупанти обстріляли із БМП і заборонених Мінськими домовленостями мінометів позиції Збройних сил України на околицях Водяного, - штаб
Обстріли проводилися з метою провокації.
news-image

Окупанти обстріляли із БМП і заборонених Мінськими домовленостями мінометів позиції Збройних сил України на околицях Водяного біля Маріуполя.
Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Про це Українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін повідомляє у Facebook. 

«Зранку 5 листопада поточного року НЗФ ОРДО здійснили провокаційні обстріли з БМП-2, СПГ і великокаліберних кулеметів, а також із забороненого Мінськими домовленостями озброєння - з мінометів калібру 120 та 82 міліметрів позиції підрозділів Збройних сил України в АТО, розташованих на околиці населеного пункту Водяне поблизу Маріуполя», - сказано у повідомленні.

 В СЦКК додали, що наслідки обстрілів уточняються. 

«Українська сторона СЦКК заявляє, що обстріли проводилися з метою провокації. Підрозділи ЗСУ у відповідь не реагували та не відповідали на провокації, дотримуючись заявленого режиму тиші. Українська сторона СЦКК засуджує таке свідоме загострення обстановки з боку НЗФ ОРДО, небажання дотримуватися режиму припинення вогню та виконувати взяті зобов’язання згідно з Мінськими домовленостями», - наголошується у повідомленні.
Читайте також: П'яний бойовик «ДНР» на авто збив на смерть двох цивільних у Макіївці – Лисенко