Події
7 листопада 2017
В Одесі власниці авто на єврономерах виписали штраф у три мільйони гривень (відео)
Жінка запевняє, що сиділа за кермом авто, що стояло з вимкненим двигуном, коли до неї підійшли поліцейські й попросили документи.
news-image

Одеситку звинувачують в ухилянні від сплати податків. Тепер вона повинна сплатити штраф у розмірі 300% від несплачених платежів, у тому числі мита, акцизного податку та податку на додану вартість, які в даному випадку і склали 3 мільйони гривень, пише «Є!» з посиланням на УНІАН.

Захист одеситки збирається оскаржити це рішення. В Одесі власниці авто на іноземній реєстрації виписали рекордний штраф в три мільйони гривень. 

2 роки тому одеситка разом із чоловіком придбала Cadillac Escalade 2007 року випуску. Жінка запевняє, що сиділа за кермом авто, що стояло з вимкненим двигуном, коли до неї підійшли поліцейські й попросили документи.

Одеситка, як і більшість "євробляхерів", на думку митниці, здійснила порушення статті 485 Митного кодексу - "дії, спрямовані на неправомірне звільнення від сплати митних платежів". Санкція цієї статті передбачає штраф у розмірі 300% від несплачених платежів, у тому числі мита, акцизного податку та податку на додану вартість, які в даному випадку і склали 3 мільйони гривень.