Політика
8 листопада 2017
Рефат Чубаров висловився стосовно ініціативи щодо розриву дипломатичних відносин з Росією
Нардеп вважає, що подібне рішення буде складно обговорювати у чинному парламенті.
news-image

Я підтримую ініціативу стосовно розриву дипломатичних відносин із Російською Федерацією. Про це сказав журналістам у кулуарах парламенту народний депутат від "БПП"  Рефат Чубаров, передає кореспондент «Є!»
Втім, політик зауважив, що подібне рішення буде складно обговорювати у чинному парламенті.

"В Україні є певні провідні політики, наприклад такі, як депутат Мураєв - людина, яка вважає, що окупація Криму була виправдана, що в Криму зараз люди живуть набагато краще, ніж на материковій Україні. Він вважає, що всі ті люди, до яких в Криму приходять з обшуками, яких заарештовують - вони самі своєю поведінкою заслуговують на таке ставлення", - сказав нардеп.

 

"Проте незважаючи на різних Мураєвих, нам потрібно якомога скоріше розірвати всі відносини з Російською Федерацією", - підсумував Рефат Чубаров.


Нагадаємо, сьогодні секретар комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки і оборони, депутат від "БПП" Іван Винник заявив про свою ініціативу щодо включення в законопроект №7163 "Про реінтеграцію Донбасу" норми про розрив дипвідносин з Росією. Нардеп уточнив, що такої правки до законопроекту він не подавав, оскільки термін подачі поправок вже закінчився. Винник розраховує, що комітет підтримає його ініціативу.

Читайте також: Нардеп Вінник запропонував Раді розірвати дипломатичні відносини із Росією