Війна
11 листопада 2017
За минулу добу російські найманці 33 рази порушили перемир’я, - штаб АТО
На Луганському напрямку загарбники обстріляли з мінометів опорні пункти військових біля Катеринівки та станції Донець.
news-image

Наприкінці минулої доби у районі проведення АТО зберігалась тенденція до загострення обстановки. Про це йдеться у повідомленні штабу.

Інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

"Російсько-окупаційні угруповання активно обстрілювали позиції української армії, застосовуючи при цьому міномети різних калібрів", - наголошується у повідомленні.

Так із даними штабу АТО, на підступах до Донецька бойовики двічі били з 82-міліметрових мінометів та гранатометів по оборонцях Авдіївки. Також двічі під вогонь ворожих кулеметів потрапили укріплення сил АТО на околицях Зайцевого. 

На Луганському напрямку загарбники обстріляли з мінометів опорні пункти військових біля Катеринівки та станції Донець. А з піхотного озброєння били неподалік Луганського і Станиці Луганської.

На Приморському напрямку, у другій половині дня противник застосовував 120-міліметрові міномети біля Павлополя і Водяного.

Як повідомляє штаб, українські військові асиметрично відповідали найманцям. У результаті цього протистояння отримав поранення один український військовослужбовець.

Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 33 рази порушили перемир’я. Сили АТО 24 рази вогнем із піхотного озброєння жорстко пригнічували активність ворога. Унаслідок бойових дій отримали поранення двоє українських захисників.