Війна
13 листопада 2017
Місія ОБСЄ зафіксувала за вихідні на Донбасі понад 770 вибухів
Інформація опублікована сьогодні на сайті ОБСЄ.
news-image

Спостерігачі Спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки і співробітництва в Європі (СММ ОБСЄ) заявляють, що за вихідні зафіксували понад 770 вибухів у Донецькій та Луганській областях. Про це повідомляється у звіті місії за вихідні, опублікованому сьогодні на сайті ОБСЄ.

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

«В Донецькій області у період з вечора 10 листопада до вечора 11 листопада Спеціальна моніторингова місія задокументувала менше порушень режиму припинення вогню, якщо порівнювати з попереднім звітним періодом. Водночас, було зафіксовано більше вибухів (близько 410 супроти близько 340). У період з вечора 11 листопада до вечора 12 листопада, СММ задокументувала зменшення кількості порушень режиму припинення вогню, включаючи близько 290 вибухів», - йдеться у звіті.

Згідно з його даними, у Луганській області спостерігачі ОБСЄ задокументували менше порушень режиму припинення вогню (три, які усі були вибухами) у період з вечора 10 листопада до вечора 11 листопада, якщо порівнювати з попереднім звітним періодом (16 вибухів). 

«Місія задокументувала більше порушень режиму припинення вогню у період з вечора 11 листопада до вечора 12 листопада, включаючи близько 70 вибухів», - додали в СММ.
Читайте також: Волкер передасть Суркову листи від сімей українських заручників
Читайте також: Сербія терміново викликає посла з Києва для консультацій