Суспільство
14 листопада 2017
Щастя залежить від того, що ви їсте
Виявилося, що міра щастя позитивно пов'язана з їжею на сніданок, кількістю їжі, яку учасники споживали щодня, та кількістю споживання фруктів та овочів.
news-image

Це було доведено під час дослідження, яке мало оцінити взаємозв'язок між щастям та споживанням фруктів та овочів, а також наявністю чи відсутністю сніданків, повідомляє «Є!» з посиланням на Добрий Лікар.

У цьому перехресному веб-дослідженні всім студентам Медичного університету ім. Казвіна в Ірані, які відвідували курси, було запрошено взяти участь в опитуванні. П'ятьсот сорок один учень заповнили веб-опитувальник, який містив питання, пов'язані з вимірюванням щастя, сніданку, споживання фруктів та овочів, а також соціально-економічну та демографічну інформацію.

І виявилося, що міра щастя була позитивно пов'язана з їжею на сніданок, кількістю їжі, яку учасники споживали щодня,  та кількістю споживання фруктів та овочів (значення становили <0,001, 0,008, 0,02 та 0,045 відповідно). Студенти, що їли сніданки щодня, мали більше 8 порцій фруктів та овочів щодня, а також 3-разове харчування, крім 1-2 закусок на день, мали найвищий показник щастя. От вам і формула щастя.

Читайте також:Вчені довели, що вживання фруктів та овочів сприяє процвітанню та добробуту людей