Події
14 листопада 2017
ДТП у Харкові: з'явилися нові деталі про стан вагітної жінки
Жінка три тижні провела в реанімації. Її ввели в медикаментозну кому, побоюючись передчасних пологів.
news-image

Вагітна Жанна Власенко, яка перебуває на шостому місяці, вже розмовляє і намагається самостійно сидіти. Про її стан розповіли лікарі, передає «Є!» з посиланням на РБК.

"Вона повністю у свідомості, вже намагається сидіти самостійно, днями ми розширимо їй руховий режим і постараємося перевести у вертикальне положення", - розповіли медики.

 Жінка три тижні провела в реанімації. Її ввели в медикаментозну кому, побоюючись передчасних пологів. Минулого тижня медичні свідчення дали підстави для поступового виведення зі сну. З Жанною постійно знаходиться мама Раїса Бромот, яка приїхала з Енергодара Запорізької області. 

"Дочка вже розмовляє, відчуває себе нормально, з дитиною, слава Богу, все добре. Їй поки не дозволяють вставати, і лікарі ніяких довгострокових прогнозів не дають. Але ми сподіваємося, що вона швидко піде на поправку. Про аварію вона зовсім нічого не пам'ятає", - розповіла жінка.

Мати Жанни розповіла, що за весь час, поки її дочка перебувала в реанімації, ніхто з родини Зайцевих не намагався з нею зв'язатися.

"Я не знаю про другого учасника ДТП, вважаю, що винна Зайцева. Це вона летіла на червоне світло. Покарання одне: хочу для неї довічне ув'язнення", - заявила Раїса Бромот.

В Енергодарі, звідки родом Жанна, колеги її матері з Запорізької АЕС організували збір грошової допомоги. Допомогти постраждалій жінці можна через карту Приватбанку: 4731 2191 0683 9669 (Бромот Раїса Семенівна).

Читайте також:Постраждалу під час аварії в Харкові вагітну жінку вивели з коми