Авторизація

Економіка та бізнес
14 листопада 2017
У Світовому банку заявили, що земельна реформа значно пришвидшить розвиток України
У Світовому банку запевнили, що надаватимуть Україні максимальну допомогу, аби втілити у життя земельну реформу.
news-image
Президент Групи Світового банку Джим Йонг Кім вважає, що після проведення земельної реформи у світі зміниться ставлення до України, повідомляє «Є!» з посиланням на Тиждень.

У Світовому банку заявили, що проведення земельної реформи значно пришвидшить розвиток України. Про це сказав президент Групи Світового банку Джим Йонг Кім під час підписання меморандуму про взаєморозуміння щодо підтримки приватизації (продажу) АБ "Укргазбанк".

"Якщо подивитись у майбутнє земельної реформи, то, по суті, утричі зросте прибуток людей, які є власниками земельних ділянок сільськогосподарського призначення. З іншого боку, земельна реформа - це значний локомотив розвитку України на майбутнє", — наголосив Джим Йонг Кім.
На його думку, після проведення земельної реформи у світі зміниться ставлення до України.
"На жаль, ставлення ззовні таке, що Україні ще треба багато чого зробити для того, аби дати впевненість інвестору", — зауважив президент Групи Світового банку.

Також у Світовому банку запевнили, що надаватимуть Україні максимальну допомогу, аби втілити у життя земельну реформу.

Раніше представник Міжнародного валютного фонду (МВФ) в Україні Йоста Люнгман назвав прийняття земельної реформи однією з вимог до українського уряду для наступного траншу.

Читайте також:Євросоюз виділить Україні € 1,3 млн на підтримку культури