Політика
15 листопада 2017
Мосійчук розповів про свій стан здоров’я (фото)
Депутат опублікував своє фото у подарованому аргентинському пончо.
news-image

Депутат Верховної Ради України від "Радикальної партії" Ігор Мосійчук, на якого у Києві був скоєний замах, закінчив лікування в Національному інституті хірургії та трансплантології ім. Шалімова. Про це депутат повідомив на своїй сторінці у соцмережі Facebook, пише «Є!» з посиланням на РБК

"Сьогодні закінчив лікування в Національному інституті хірургії та трансплантології ім. Шалімова. З мене вже знято всі шви, але, на жаль, в тілі залишається ще п’ять вражаючих елементів, і що з ними робити, лікарі вирішать не раніше ніж за місяць", - розповів Мосійчук.
"Вже в іншому медичному профільному закладі продовжу лікувати контузію правої ноги, на яку ледь ступаю, та відкритий перелом правої руки", - відзначив він.
"А поки щиро дякую своєму другу - директору інститута ім. Шалімова Олександру Юрійовичу Усенко і доктору Ольгі Гіндіч, які лікували мене після того страшного замаху. Низький уклін! P.S. І як бачите, згодилося справжнє аргентинське пончо", - додав парламентар.

Він також опублікував своє фото у подарованому аргентинському пончо.

 

Нагадаємо, 25 жовтня у Києві біля офісу телеканалу "Еспресо" було скоєно замах на Мосійчука. В результаті вибуху, який прогримів в Солом’янському районі, загинули двоє людей – охоронець нардепа, спецпризначенець Руслан Кушнір та підполковник Михайло Морміль. Ще троє постраждали, зокрема Мосійчук і політолог Віталій Бала. 

Читайте також:Як у Києві відзначатимуть 4 річницю Євромайдану