Суспільство
16 листопада 2017
Названо головну умову щасливого шлюбу
Здоровий сон є шляхом до щасливого сімейного життя.
news-image

Щастя в шлюбі багато в чому залежить від здорового сну. Саме такі висновки дослідження американських вчених з Університету Флориди.

Дослідники попросили 68 пар молодят всього тиждень проконтролювати кількість добового сну, а потім запропонували їм відповісти на декілька простих питань з приводу їхнього подружнього життя, повідомляє hronika.info, пише «Є!».

Питання стосувалися спільного бачення сімейного життя, а також деяких побутових моментів. Не зациклювалися на дрібницях, не відчували недовіри до партнера і в цілому були більш задоволені своєю другою половинкою ті пари, які протягом експерименту достатньо висипалися. Ті ж, які мали з цим проблему, показали значно гірші результати. Як, до речі, і ті, хто спав більше за норму -- надлишковий сон теж не йде на користь.

Вчені вважають, що такі результати ще раз підтверджують важливість сну для нормалізації психоемоційного стану людини, який так чи інакше відбивається на стосунках. Тож здоровий сон є шляхом до щасливого сімейного життя.

Читайте також:Кличко: «Ми закуповуємо для медзакладів столиці сучасне обладнання, щоб кияни отримували допомогу високого рівня» (фото)

Читайте також:Сало визнали кориснішим за оливкову олію