Світ
16 листопада 2017
В Австралії спікер парламенту одягнув вишиванку, щоб вшанувати загиблих на Донбасі (фото)
Політик одягнув національну сорочку України, бо три роки з того часу, як російська армія вторглася в Україну, люди продовжують гинути в Донецьку та Луганську кожен день.
news-image
Спікер парламенту австралійського штату Південна Австралія Майкл Аткінс прийшов на чергове засідання сесії у вишиванці, пише «Є!» з посиланням на Еспресо. Про це повідомив голова Союзу українських організацій Австралії Стефан Романів на сорінці в Faсebook .
"Я одягнув вишиванку, національну сорочку України, бо три роки з того часу, як російська армія вторглася в Україну, люди продовжують гинути в Донецьку та Луганську кожен день і про це не слід забувати", – прокоментував свій вчинок Майкл Аткінс.

Представники української громади відзначають прихильне ставлення політика до України, регулярну підтримку ініціатив української громади штату, неодноразову участь у заходах Асоціації українців Південної Австралії, особливо у час, коли політик був міністром багатокультурності штату.

Нагадаємо, нещодавно міністр оборони Канади Хаджит Саджан одягнув вишиванку та зробив запис українською мовою у Twitter. Таким чином канадський урядовець долучився до "Українського дня у парламенті Канади", про який напередодні твітували інші канадські урядовці.

Читайте також:Відтепер 25 грудня визнано офіційним святковим днем в Україні