Політика
16 листопада 2017
«Я що, в рабстві?» - Альона Бабак обурена тим, що нардепи не проголосували за зняття її повноважень
Проте Верховну Раду вона покидає із "добрими відчуттями".
news-image

Нардеп Альона Бабак під час вечірнього засідання парламенту буде наполягати на повторному голосуванні щодо складення її депутатських повноважень. Про це вона сказала в ексклюзивному коментарі кореспонденту "Єдність".

"Для мене те, що не вистачило голосів за це питання - незрозуміла річ. Я що, в рабстві? Сподіваюсь, що після обіду питання про складення моїх депутатських повноважень знову поставлять на голосування, бо рішення я прийняла давно й остаточно", - сказала Альона Бабак, висловивши сподівання, що здоровий глузд переможе.


Втім, нардеп зауважила, що Верховну Раду вона покидає з "добрим відчуттям".

"Я вважаю, що дуже багато зроблено та досягнуто. Для мене найважливіше, що відбулося під час моєї роботи - це те, що український власник житла перестав бути кріпаком, перестав мати хазяїна, а буде сам господарем. Це є ті речі, заради яких я йшла у парламент - щоб українець був господарем на своїй землі, мав можливість господарювати, а не хтось за нього приймав рішення. Для мене те, що прийнято закон про особливості права власності, закон про житлово-комунальні послуги - то є рух вперед і повернення до першоджерел української державності, коли є господар і його права захищені. А право розпоряджатися тим, що йому належить - є в основі правових норм державності.

Тому я задоволена тим, що зроблено, і що я була частиною парламенту, який ці закони приймав", - наголосила Альона Бабак.


Розповідаючи про причини свого рішення стосовно зняття депутатських повноважень, вона відзначила, що як політик виконала зобов'язання, з яким йшла до парламенту, і більше не має бажання далі бути політиком.

"Політична кар'єра - не для мене", - підкреслила вона.


Альона Бабак зазначила, що поки не визначилась з тим, що буде робити по завершенні політичної кар'єри.

"Може, я кардинально зміню сферу своїх інтересів. Кожна людина має певні цикли життя, і я відчуваю себе вільною змінити своє життя так, як краще мені, моїй родині, моїй доньці. Настав час відійти від політики", - підсумувала вона.


Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада не дала необхідної кількості голосів за позбавлення мандатів депутатів від "Самопомочі" Альони Бабак та позафракційного В'ячеслава Константіновського.

Читайте також: Відтепер 25 грудня визнано офіційним святковим днем в Україні