Події
17 листопада 2017
У Кабміні розповіли студентам про захист України на інформвійні
Радник міністра з питань тимчасово окупованих територій Тетяна Селезньова розповіла про чимало перешкод для захисту держави.
news-image
Напередодні Міжнародного Дня студента команда урядової комунікаційної стратегії "Єдиний голос" провела в Будинку уряду тематичний захід, гостями якого стали студенти київських ВНЗ.

Про це повідомляє прес-служба Кабміну.

“Зараз у нас є великий шанс і великий виклик. Це період реформування нашої держави і її перехід на міжнародні стандарти. Ваша залученість до процесу перетворень – індикатор того, що молоді не байдуже, де і як вона живе”, - зазначив, зокрема, державний секретар Кабінету міністрів Володимир Бондаренко.

Розповідаючи про інформаційну війну, що ведеться проти України, радник міністра з питань тимчасово окупованих територій Тетяна Селезньова розповіла про чимало перешкод для захисту держави.

“Саме тому особливо важливими стають державні комунікації, зміст та сила поширення меседжу. Державна інституція є дуже важливою і повинна володіти увагою та довірою громадян. На жаль, у цьому аспекті ще багато чого потрібно зробити. Тому ми комунікуємо по всій території України, організовуємо прес-тури і намагаємось залучати якомога більше сторін до процесу комунікації. Тут, до речі, є сила єдиного голосу”, - зазначила вона.

Під час виступу речниці МЗС Мар’яни Беци студенти дізналися про специфіку роботи речника міністерства, особливості комунікації з українськими та іноземними ЗМІ та дипломатичні способи відстоювання інтересів України в інформаційному полі.

“Особливо важливою у цьому контексті є проактивна позиція: ми не повинні чекати, поки хтось нас про щось запитає. Ми повинні проявляти ініціативу та говорити першими. Тут діє правило: інформаційний вакуум довго не тримається – рано чи пізно його хтось заповнить. Краще, якщо це будете ви”, - наголосила Беца.
Читайте також: В Україні запрацює єдиний електронний реєстр боржників