Війна
17 листопада 2017
Життя Плотницького висить на волосині
​Масштабні розбірки між ватажком терористів Ігорем Плотницьким та Ігорем Корнетом стають дедалі цікавішими.
news-image

Судячи з усього, росіянам, які стоять за лідерами бойовиків, все ж таки вдається договоритися між собою. Єдине питання, яке залишається відкритим, чи житиме при цьому Жабо, інформує «Є!».

Втім, звісно, в нього можуть бути шанси й залишитися на троні, хоча б номінально.

Однак поки все складається зовсім не на користь головного терориста проросійського квазиутворення.

Днями стало відомо, що Корнет, який наразі взагалі невідомо де знаходиться, оскільки після застінок підвалу його вивезли кудись у невідомому напрямку, має серйозну підтримку на місцях.

Сам же Плотницький, який вже довгий час приїжджає до "ЛНР" на день, а ночувати їде до Ростова, вирішив не повертатися до Луганська, а спробувати вирішити свої проблеми у Москві. У "відрідження" він поїхав разом із Іриною Тейцман, яка називає себе "керівником адміністрації" ватажка недореспубілки.

Тією самою Тейцман, яка є людиною колишнього губернатора Луганщини Володимира Пристюка. А він – під повним контролем у Єфремова.

Отже, у Москві, за деякими даними, Плотницький зустрітися із своїм начальником Сурковим не зміг. Приймали гостей їх ФСБшні куратори. Що відбувалося там, сказати важко, оскільки менше ніж за добу Жабо у дуже поганому настрої повернувся до Луганська. Із ледве не батальйоном охорони.

Саме тоді стало відомо про затримання Корнета, тобто цілком можливо, що його вирішили злити. Однак й у Плотви зовсім життя не налагодилось.

Почалися проблеми у містах "республіки". Із закликом до бунту виступила "заступник" "народного мера" Ровеньків Тетяна Волкова. Інші "міські голови" збирають людей без анонсування акції. Зрозуміло, що без відповідного наказу зробити це вони не можуть.

Тож сьогодні відбудуться мітинги на окупованій Росією території. Бюджетників зганятимуть до адмінбудівель, щоб вони протестували проти діючої "влади", а саме – Плотницького. Треба зазначити, що Ігоря Бенедиктовича народ зовсім не любить. Навіть ненавидять. Про його аж ніяк не бідне становище відомо геть усім. А усі обіцянки про гарне життя Плотницький примудрявся красиво зливати з року в рік.

За логікою терористів, мітинги, які відбуваються, є "незаконними", оскільки дозвіл на них ніхто не давав. Заклики ж Волкової й взагалі є ледве не спробою заколоту.

Однак якщо зазвичай будь-яке скупчення людей, яке не є на користь терористів, розганяють люди Корнета за наказом Плотницького, то зараз вони зовсім непідконтрольні ватажкові. Так би мовити, "міліція з народом".

Сам Жабо наразі істерично шукає шляхи вирішення проблеми, але з силовиків спертися йому майже нема на кого.

Цілком можливо, що до розгону мирного населення він намагатиметься притягти бойовиків Захарченка, які чекають наказу від свого лідера. Втім, і «денеерівський» ватажок зовсім не дурак вписуватись за того, хто ще не вирішив усі проблеми із своїм начальством.

У Луганську є банди росіян, які не будуть діяти без наказів своїх командирів. А ті, звісно, чекають на відмашку з Москви. Інші ж силові підрозділи "ЛНР", які здатні підтримати свого ватажка, є досить слабенькими, щоб воювати проти його опонентів.

Тож життя Плотницького висить на волосині. Як взагалі життя будь-якого терориста.