Київ
17 листопада 2017
У Києві на весіллі вбили брата нареченого
До правоохоронців звернулися небайдужі.
news-image

У Святошинському районі Києва під час весілля між гостями виник конфлікт, який закінчився загибеллю 24-річного брата нареченого. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Києва у Facebook. До правоохоронців звернулися небайдужі, які після святкування весілля виявили 24-річного брата нареченого без ознак життя. Згодом, слідчі затримали зловмисника, яким виявився 32-річний киянин. 

Під час святкування весілля родички між підозрюваним та братом нареченого виник словесний конфлікт. У розпалі сварки киянин наніс молодшому опоненту удар кулаком у голову, від чого той впав на асфальт, – йдеться у повідомленні.

За словами підозрюваного, після вибачення молодики продовжили святкування. Вже наступного дня родичі потерпілого виявили його у ліжку мертвим. Після проведення судово-медичної експертизи правоохоронці з'ясували, що причиною смерті хлопця стали удари тупим предметом. У поліції інцидент розслідують за статтею "вбивство через необережність". 32-річному киянину повідомили про підозру. На час слідства його відпустили під особисте зобов'язання. Чоловіку загрожує до п'яти років за ґратами.

Читайте також: Заступниця міністра юстиції Севостьянова оприлюднила вартість своєї обручки (фото)
Читайте також: Правоохоронці виявили в Одесі автомобіль «набитий» зброєю (фото, відео)