Події
18 листопада 2017
Алла Пугачова та Максим Галкін обвінчались (фото)
На вінчанні також були присутні їхні спільні діти.
news-image

Російська співачка Алла Пугачова та телеведучий і комік Максим Галкін обвінчалися 18 листопада у церкві після майже 6 років подружнього життя. Вінчання відбулось у присутності їхніх дітей.

Відповідне відео Максим Галкін розмістив на своїй сторінці в Instagram, інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

"У нас радісна світла подія! Ми вінчалися", – підписав відео Галкін.

68-річна Пугачова була вдягнена у сукню пудрового кольору з фатою, а 41-річний Галкін обрав традиціний чорний костюм з білою сорочкою і краваткою. На вінчанні також були присутні їхні спільні діти – 4-річні двійнята Гаррі та Ліза (народжені від сурогатної матері). Вони сиділи протягом всієї церемонії і підтримували своїх батьків.

На церемонії вінчання також був присутній російський виконавець Ігор Ніколаєв. Саме він тримав вінчальну корону над головою Максима Галкіна та був неймовірно радий бачити свою похресницю Лізу у сонячній та згуртованій сім'ї.

Вінчання! Великий світлий день у моїх улюблених Алли і Максима! Перший раз в житті по Промислу Божому виявився боярином і тримав корону над головою нареченого! Це так відповідально, так хвилююче і так зворушливо! ️ Щастя поцілувати і потримати на ручках свою хресну дочку Лізу, щастя бачити улюблену сім'ю гармонійною, згуртованою і сонячною! Вітаємо, цілуємо, Бережи Вас Бог!, – привітам в мережі Ігор Ніколаєв.