Україна
18 листопада 2017
Українські сільські медики стажуватимуться у Канаді
Курс складається з пленарних лекцій, інтерактивних групових вправ та тренінгів з підвищення кваліфікації.
news-image

Міністерство охорони здоров’я та Канадсько-Українська Фундація оголошують конкурс для сімейних лікарів, які працюють у селі, на участь у триденному навчальному курсі з невідкладної медичної допомоги для сільських лікарень, який проводить медичний факультет університету Калгарі (Канада).

Інформує «Є!», з посиланням на expres.ua.

Як повідомили УНІАН у МОЗ, слухачі курсу отримають знання необхідні для сімейних лікарів, які працюють у сільській місцевості.

Курс складається з пленарних лекцій, інтерактивних групових вправ та тренінгів з підвищення кваліфікації. Учасники розглянуть найкращі практики, рекомендації, інструменти та методи роботи з пацієнтами з невідкладними станами – від догоспітального до госпітального етапу надання медичної допомоги при невідкладних станах у сільських відділеннях невідкладної допомоги. Навчальний курс пройде 19-21 січня 2018 року у провінції Альберта, Канада. Окрім навчання українські медики відвідають клініки та зустрінуться з лікарями, які практикують сімейну медицину у Калгарі. Заявку на участь у конкурсі з усіма супутніми документами потрібно надіслати до 24 листопада 2017 року.

Читайте також: Британець протягом 30 років робив собі ін'єкції зміїних отрут і поборов хвороби