Події
21 листопада 2017
На трасі Київ-Чернігів водій на смерть збив жінку з двома дітьми
За попередньою інформацією, водій тверезий.
news-image

В Козелецькому районі на трасі Київ-Чернігів "Фольксваген-кадді" на смерть збив жінку з двома малолітніми дітьми. Про це повідомили у прес-службі поліції Чернігівщини, передає «Є!»

"Близько 19 години до поліції Чернігівщини надійшла інформація, що в населеному пункті, який знаходиться на трасі "Київ-Чернігів", автомобіль збив трьох людей, які загинули", - повідомили у поліції.
Попередньо встановлено, що мешканець Козелецького району, рухаючись зі сторони Києва на автомобілі "Фольксваген-кадді", на частково освітленій ділянці населеного пункту скоїв наїзд на місцеву жінку з двома малолітніми дітьми. Всі троє постраждалих загинули.

За попередньою інформацією, водій тверезий.
За фактом загибелі людей відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) - карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.
Водій затриманий.

Читайте також: На Одещині затримали іноземців, які скоїли ритуальне вбивство