Події
21 листопада 2017
У Луганську вже кілька годин не працюють радіо і ТБ
Сьогодні вранці ЗМІ повідомили, що у центрі Луганська з'явилися "зелені чоловічки" та БТРи.
news-image

У тимчасово окупованому Луганську вже кілька годин не працюють телебачення і радіо. Про це "Укрінформу" телефоном розповіли мешканці міста на умовах анонімності, передає «Є!»

"Уже дві години не працює жоден телеканал. Радіо теж не працює. Може, хоч ви мені розкажете, що тут у нас відбувається?", – сказав один із співрозмовників кореспондента.

Водночас на YouTube-каналі в інтернеті виходять випуски новин так званої ДТРК "ЛНР", в яких показують присутність неідентифікованих озброєних людей та бронетехніку в центрі міста.

Інший мешканець окупованого міста розповів, що його спроба отримати в поштовому відділенні грошовий переказ була невдалою:

"Ми з дружиною підійшли – відділення зачинене. Поки ми дивилися оголошення на дверях, вийшов співробітник пошти. На наше запитання, коли можна буде отримати гроші, він заявив, що десь за годину до того приїхала інкасаторська машина й забрала всі гроші. І додав, що раніше такого ніколи не було".

Цей же співрозмовник повідомив, що, проходячи повз один із банків, побачив доволі велику чергу. Це його здивувало, оскільки луганчани вже звикли до напівпорожніх банківських приміщень.

Можна припустити, що люди, побоюючись розгортання конфлікту між кримінальними угрупованнями так званого голови "ЛНР" Ігоря Плотницького і так званого "міністра" внутрішніх справ "ЛНР" Ігоря Корнета, почали запасатися всім необхідним.

Як повідомлялося, напередодні Ігор Плотницкий відсторонив Корнета від "посади" у зв'язку з порушенням кримінальної справи, однак той спростовує свою відставку. Корнет також заявив про затримання на окупованій частині Луганської області українських диверсантів. Сьогодні вранці ЗМІ повідомили, що у центрі Луганська з'явилися "зелені чоловічки" та БТРи.

Читайте також: «Шпигунів немає, міністр відсторонений»: Плотницкий озвучив свою версію того, що відбувається в Луганську