Шоу-біз та культура
21 листопада 2017
Юрій Горбунов заявив, що однієї дитини йому мало
Зараз Горбунов легко може сам впоратися зі своїм первістком, якому ще немає року.
news-image

Телеведучий Юрій Горбунов зізнався, що не проти мати більше дітей.

Інформує «Є!», з посиланням на expres.ua.

Крім того, чоловік повідомив, що вони з Катериною Осадчею вже похрестили свого синочка Івана, і хрещені в нього відомі та медійні. Однак хто саме – поки що секрет. Про це Горбунова розповів "Комсомольські правді в Україні". 

Коли Юрія запитали, чи хоче він ще дітей, телеведучий відповів: "Так. Скільки Бог дасть, стільки й буде. Але одного мало - це точно".



Зараз Горбунов легко може сам впоратися зі своїм первістком, якому ще немає року. 

"Катю якось викликали на роботу, на термінову зйомку, у няні був вихідний. Вона мала повернутися через кілька годин, але повернулася пізніше. І я годував, міняв памперси, вкладав спати, одягав, ходив з ним гуляти", - розповів Юра.



"Коли ти розумієш, яка це відповідальність, що це твоя дитина, і крім тебе цього ніхто не зробить, це круті відчуття. Тільки коли він плакав, мене охоплювала паніка. Але зараз він вже постаршав, стало простіше", - поділився телеведучий.



Щодо хрестин синочка, Горбунов зберігв інтригу.

"У нас дві пари хрещених. Ми поки не хочемо афішувати імена цих людей. Єдине, що можу сказати, це публічні люди - кіновиробники, зірки шоу-бізнесу та медійні бізнес-леді. Прийде час - і всі про все дізнаються", - сказав Юрій.

Тим часом ходять чутки, що одним із хрещених сина Осадчої та Горбунова став шоумен Потап.

Нагадаємо, щойно у лютому цього року Осадча народила Горбунову сина. Це друга дитина 34-річної Каті, яка має  старшого сина Іллю від першого шлюбу, та первісток 47-річного Юрія.

Читайте також: «Танці з зірками»: стало відомо ім'я переможця проекту
Читайте також: Катю Осадчу підозрюють у третій вагітності