Події
22 листопада 2017
Плотницький не втік, а працює: телеканал «ЛНР» показав відео ватажка на робочому місті (відео)
Ватажок бойовиків заявив, що в "МВС ЛНР" будуть проведені кадрові чистки.
news-image

Ватажок "ЛНР" Ігор Плотницький знаходиться в Луганську і дав розпорядження на зачистку своїх опонентів, а також на арешт організатора перевороту в терористичній організації - колишнього "міністра внутрішніх справ ЛНР" Ігоря Корнета. Про це свідчить запис його розмови з виконувачем обов'язків "глави МВС ЛНР" і "міністром МНС", опублікований на Youtube-каналі ДТРК "ЛНР", передає «Є!» із посиланням на Обозреватель.

"Всі ці інсинуації пора закінчувати. По Корнету, по усім його виступам: хто там легітимний, нелегітимний. Суд свою крапку поставив, і по закону все зрозуміло. Тому, чесно кажучи, мені здається, що ми недооцінили ту кількість і склад правопорушень, або тепер вже можна говорити злочинів, які здійснював колишній міністр внутрішніх справ. Тому що піти на таку авантюру, як спроба державного перевороту і захоплення влади, за цим щось ховається набагато більше", - заявив Плотницький.

Він також зажадав, щоб справою Корнета зайнялася "Генеральна прокуратура ЛНР". Крім того, ватажок терористів має намір порушити окрему кримінальну справу проти опонента у зв'язку з відключенням електрики в Луганську під час перевороту.

"Якщо Корнет вирішив таким способам захищатися, то це його груба помилка", - підкреслив Плотницький.

Він додав, що в "МВС ЛНР" будуть проведені кадрові чистки.

"Кого треба міняти, ми будемо міняти. Хто буде нормально працювати, той залишиться", - підсумував Плотницький.

Як повідомляв "Обозреватель", раніше з'явилася інформація про те, що Плотницький після перевороту в "ЛНР" втік до Росії.