"В людей сідають батарейки. Вони не розуміють, що відбувається" - останні слова Кузьми Скрябіна
Про війну, про новий альбом, про лист до президента та багато іншого
news-image

Сьогодні трагічно загинув український співак Андрій Кузьменко, відомий під псевдонімом Кузьма Скрябін, пише Є | Єдність.інфо.

В своєму останньому інтерв'ю після концерту в Кременчуці він поділився своїми роздумами про війну в Україні та творчими планами на майбутнє.

"В людей сідають батарейки. Вони не розуміють, що відбувається. Принаймні ті 50 чоловік, які постійно на війні, з якими я спілкуюся. Вони кажуть, що не розуміють, що відбувається. Антитерористична операція не може тривати рік. Понятно, що то війна. Війною її ніхто не називає. З якого приводу країна має мобілізувати людей на антитерористичну операцію", - викладає свої роздуми співак.

Він також розповів, що тема кризи в Україні мала б увійти в його новий альбом.

"За який хрєн скільки людей загинуло? Я написав лист до президентів. Він буде в новому альбомі. Я вважаю, що ні один президент, ні один депутат не зробили нічого, щоб тієї війни не було...", - вважав Кузьма.

Розповів і про парадокс вибору українців.

"Українці завжди умудрялись вибрати такого, що спочатку з вазеліном, а потім і без вазеліну. Навіть в аптеку бігати не треба. Обираєм такого, щоб по-жоще. Садомазохізм такий в генах", - зробив жорстку аналогію він.
Читайте також: Друзі та колеги про Кузьму: "Там - ще заспіваємо..."

Нагадаємо, що Кузьма загинув в автомобільній аварії на Дніпропетровщині. За попередніми даними, близько 8 години 20 хвилин, у Криворізькому районі Дніпропетровської області біля села Лозуватка сталося зіткнення позашляховика співака і вантажівки. Артист від отриманих травм загинув на місці події. Зараз правоохоронці встановлюють усі обставини події.