Суспільство
23 листопада 2017
Італієць 10 років тримав доглядальницю своєї матері в підвалі, де регулярно її катував і ґвалтував (відео)
Для нещасної жінки жах закінчився завдяки пильності поліцейських.
news-image

Протягом десяти років італієць тримав колишню доглядальницю своєї матері в підвалі, жорстоко поводився із нею і регулярно ґвалтував. 50-річний чоловік з Ламеція-Терме був заарештований вчора, повідомляє «Є!» із посиланням на Repubblica.it.

Жінка родом з Румунії потрапила в рабство у 19 років. Вона була звільнена карабінерами через 10 років, проведених в ув'язненні.

Приїхавши з Румунії до Італії в пошуках роботи й кращого майбутнього, дівчина влаштувалася до п'ятдесятирічної жінки доглядальницею. Все було прекрасно, поки італійка не померла, а дівчина не опинилася на самоті в чужій країні, навіть добре не знаючи італійської мови. Ось чому вона довірилася синові її роботодавиці, який обіцяв знайти їй нову роботу і подбати про все.

Однак, все сталося зовсім не так, як вважала дівчина. З 2007 року по сьогоднішній день чоловік тримав румунку в підвалі, заборонивши їй виходити і змусивши її страждати від насильства будь-якого роду.

Ув'язнена раніше в декількох квартирах, дівчина була остаточно поміщена в підвал напівзруйнованого будинку. Щоб вона не тікала, чоловік закривав дверний замок великим ланцюгом, змушуючи дівчину жити в комірчині, повної мишей і комах. В халупі не було води й світла, туалет був зроблений з кошиків для сміття, а ліжком дівчині служили картонні коробки.

Так дівчина прожила протягом багатьох років. За період рабства румунка народила двох дітей, дівчинку і хлопчика, одна, в підвалі, в антисанітарних умовах і без будь-якої допомоги. Навіть під час двох вагітностей дівчині ніколи не було дозволено виходити.

Також жоден лікар ніколи не дбав про її рани і травми, які були викликані щоденним насильством 50-річного чоловіка, який самостійно зашивав їй найбільш серйозні тілесні ушкодження звичайними нитками.

Кошмар закінчився несподівано. Одного разу, коли дев'ятирічний хлопчик і його батько-ґвалтівник їхали в машині (у "тата" був гарний настрій і він дозволив синові прогулятися), їх зупинила поліція. Агенти зацікавилися неохайним виглядом і запахом, який йшов від хлопчика і попросили показати будинок, де живе дитина з матір'ю. Тоді хлопчик скористався ситуацією і розповів всю правду про існування "сім'ї".

Читайте також: На Харківщині чоловік через ревнощі вбив товариша