Суспільство
23 листопада 2017
У Туреччині жінка вбила сина, який випадково застав її разом з коханцем
Дитина раніше прийшла зі школи.
news-image

У Туреччині  мешканка провінції Бурса, 40-річна Зейнеп Келешоглу разом з коханцем Турханом Й. задушила свого 10-річного сина Неджмі Талха Келешоглу після того, як він застав їх в ліжку, передає «Є!» із посиланням на 1news.az.

Жорстокий злочин стався вчора. Дитина випадково застала коханців, і пара вирішила жорстоко розправитися з ним за це.
Після скоєного жінка сама прийшла в поліцію.

«Мій син помер, він удома», - сказала вона.

Прибувши на місце злочину, поліцейські виявили в будинку бездиханне тіло хлопчика. Судмедекспертиза виявила, що хлопчик був задушений.

На допиті Зейнеп спочатку розповіла, що вбила дитину через те, що він не хотів того дня йти в школу. Однак заплутані свідчення викликали підозри у слідчих, і врешті-решт вони домоглися того, що жінка розповіла правду.

Як виявилося, у неї був любовний зв'язок з сусідом, і коли син, який раніше повернувся з занять, застав їх в недвозначній позі, вона була так сильно вражена, що була змушена разом з коханцем вбити дитину.

«Я вбила його, бо не хотіла, щоб він переживав через мене», - сказала Зейнеп.

Питання про те, чи шкодує вона про те, що трапилося, Зейнеп залишила без відповіді. Поліцією затриманий також сусід і коханець жінки - Турхан Й.


Повідомляється також, що коли про все це повідомили чоловікові жінки, який в момент злочину був на роботі, він переніс сильний шок, і зараз отримує психологічну допомогу.



Батько дитини

Неджмі Талха Келешоглу навчався в 5 класі. У школі про нього відгукувалися як про старанного учня. Розслідування триває.