Події
24 листопада 2017
На Луганському напрямку бойовики кілька разів обстріляли оборонні укріплення сил АТО біля Новолуганського із озброєння БМП , - штаб АТО
На Донецькому напрямку із гранатометів бойовики били неподалік Гнутового.
news-image

Протягом п'ятниці, 24 листопада, у зоні АТО на Донбасі бойовики зменшили кількість обстрілів до семи.

Інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

"У двох випадках наші захисники давали окупантам адекватну відповідь. Оперативна обстановка у районі проведення АТО залишається контрольованою українською армією. Попри загальне зменшення кількості обстрілів, дотримання режиму припинення вогню й надалі немає", - зазначають у прес-центрі штабу АТО.

На Луганському напрямку бойовики кілька разів обстріляли оборонні укріплення сил АТО біля Новолуганського із озброєння БМП, гранатометів та стрілецької зброї. На Світлодарській дузі під вогонь з легкого піхотного озброєння потрапили захисники Луганського.

На Донецькому напрямку із гранатометів бойовики били неподалік Гнутового, а з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї – поблизу Верхньоторецького. Піхотне озброєння застосували в передмісті Мар’їнки. Також у цьому районі українських бійців обстрілював снайпер. На підступах до Кам’янки бойовики вели вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. 

Читайте також: Хуг розповів про ситуацію на вулицях Луганська
Читайте також: Обурений нардеп Мельничук читав власні вірші під час брифінгу