Війна
25 листопада 2017
Новини з АТО: воїни ЗСУ, що вважалися загиблими, вижили
Ситуація в АТО перебуває під повним контролем Збройних Сил.
news-image

Упродовж минулої доби бойовики здійснили 17 обстрілів позицій українських військ у зоні проведення Антитерористичної операції, щоправда у більш ніж половині випадків воїни Збройних Сил давали противнику адекватну відповідь.

Як підкреслюється у традиційному звіті прес-центру Штабу АТО, попри те, що ворог продовжує здійснювати обстріли українських позицій, ситуація перебуває під повним контролем Збройних Сил України, передає «Є!».

За словами українських військових, на Луганському напрямку найгарячіше було на Світлодарській дузі. Зокрема, тут під вогонь зі 120-міліметрових мінометів потрапили опорні пункти ЗСУ неподалік Новолуганського.

Також незаконні збройні формування неодноразово обстрілювали із мінометів, гранатометів, озброєння БМП і стрілецької зброї оборонців Луганського, а також кілька разів відкривали вогонь по українських воїнах, які тримають оборону поблизу Лозового.

Щодо Донецького напрямку, то тут російські найманці зі 82-міліметрових мінометів обстрілювали оборонців Пісків, з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – захисників Авдіївки та шахти Бутівка, а з гранатометів і озброєння БМП – підступи до Березового.

Потішили у Штабі і приємними новинами.

Внаслідок ворожих обстрілів втрат серед українських воїнів за минулу добу немає. Крім того, два військовослужбовці Збройних Сил України, які напередодні вважалися загиблими під час бойового зіткнення з ворогом біля Кримського, завдяки власному бойовому досвіду та навченості вийшли з-під обстрілів і повернулися до своїх підрозділів, – наголошується у повідомленні.