Суспільство
27 листопада 2017
Стало відомо, син якого нардепа затриманий за пограбування магазину (відео)
Батько затриманого вже написав у Фейсбуці, що його син скоїв правопорушення.
news-image

Затриманим за спробу пограбування у Києві виявився син депутата від Радикальної партії Ігоря Попова. Цю інформацію підтвердили джерела Insider у правоохоронних органах, передає «Є!»

Затриманий, - Попов Богдан Ігоревич, 2003 р.н, проживає у Києві на Оболоні. Як відомо, магазин, де відбулася спроба пограбування, знаходиться на Мінському масиві, який розташований поруч з районом Оболонь.

Сам Ігор Попов у своєму Фейсбуці написав, що його син "потрапив у погану компанію та скоїв правопорушення", однак не уточнив, про яке саме правопорушення йдеться.

Раніше джерела повідомили виданню Insider про спробу пограбування продуктового магазину у Києві, під час якої було затримано сина народного депутата.За словами співрозмовників, 26 листопада, двоє невідомих у балаклавах  скоїли розбійний напад що на продуктовий магазин "Святковий" на пр-ті Рокоссовського, 3, після чого один зі злочинців був затриманий.

Затриманим виявився син народного депутата та громадського активіста 2003 р.н., у нього було виявлено та вилучено балаклаву та стартовий пістолет "Retay" калібру 9 мм. з 7-ма набоями відповідного калібру.

Згодом нарядом ПС під час відпрацювання даного кримінального правопорушення, по гарячим слідам неподалік автостанції "Полісся" затримано другого правопорушника 2002 р.н. Обидва зловмисники зареєстровані на Оболоні у Києві.