Суспільство
27 листопада 2017
Синоптик розповіла, до якої погоди готуватися протягом тижня
Найближчими днями опади у вигляді дощу з мокрим снігом випадатимуть на заході, півночі і місцями в центральних областях.
news-image
В Україні перша половина тижня буде холодною, друга - з потеплінням, але з інтенсивними опадами. Про це розповіла синоптик Еспресо.TV Наталка Діденко, пише «Є!».
"Цього тижня погода буде малокомфортною. Температура повітря найближчими днями суттєво не зміниться, вона коливатиметься в межах 0 градусів. Вночі знижуватиметься до мінусової, вдень буде потепління до 3 градусів тепла", - розповіла синоптик.

За її прогнозами, найближчими днями опади у вигляді дощу з мокрим снігом випадатимуть на заході, півночі і місцями в центральних областях. Діденко наголошує на несприятливій ситуації на дорогах у зв'язку з погодніми умовами.

"Десь 30 листопада опади припиняться, але 1-3 грудня опади відновляться з потужною силою. Також спостерігатиметься невелике потепління. Очікується дощ, не виключений й мокрий сніг", - прогнозує Діденко.

У Києві погода також буде некомфортною. Очікуються опади у вигляді дощу і мокрого снігу. 29-30 листопада буде без істотних опадів, а 1-2 грудня хоча й потепліє, але очікуються можливі сильні опади з поривчастим вітром.