Суспільство
27 листопада 2017
«Жінка, яка викинула дитину, була п'яна»: у поліції Запоріжжя розповіли подробиці трагедії
Жінка викинула з третього поверху 5-місячну дитину своєї знайомої.
news-image

Як повідомлялося, у Запоріжжі місцева мешканка  викинула з третього поверху 5-місячну дитину своєї знайомої, передає «Є!» із посиланням на поліцію Запоріжжя.

Правоохоронці повідомили, що жінка знаходилася у стані алкогольного сп’яніння.

"26 листопада мешканка Запоріжжя 1979 року народження зі своєю 5-місячною дочкою прийшла в гості до знайомої, яка мешкає по вулиці Бородинській. Мати малюка пішла до магазину. У цей час господарка квартири 1973 року народження викинула дитину з третього поверху.

Дівчинку з численними тілесними ушкодженнями доставили до лікарні. Стан дитини стабільно тяжкий.", - йдеться в повідомленні поліції.

Жінку затримано. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 15, п.2 ч. 2 ст.115 Кримінального Кодексу України (Замах на вбивство). Санкцією статті передбачене покарання у вигляді позбавлення від десяти до п'ятнадцяти років або довічного ув’язнення. Встановлюються усі обставини події.

На Фейсбук-сторінці Патрульної поліції Запоріжжя повідомлені обставини трагедії.

"В неділю о 22:40 годині, патрульні отримали виклик, що на вулиці Бородинській з 3-го поверху скинули 5-ти місячну дитину. На місце одразу виїхали декілька екіпажів..., патрульні одразу перевірили двір будинку та прилеглу територію біля під’їзду де виявили 45-річного чоловіка, який пояснив, що дитину 5-ти місяців викинули із квартири де проживає його 44-річна співмешканка.

Під час спілкування патрульні встановили, що до них в гості приблизно о 20:00 годині прийшла 39-річна жінка разом із своєю дитиною 5 – місячною донькою, поки дитина спала у візочку в спальні вони вживали спиртні напої.

Приблизно о 21:30 годині мати дитини та чоловік прийняли рішення піти до магазину для купівлі ще спиртних напоїв, залишивши в квартирі неповнолітню дитину, яка спала, та його співмешканку", - йдеться в повідомленні патрульної поліції.

Коли мати дитини та чоловік повернулись через пів години, то не почули дитини та не виявили її у візочку. Співмешканка почала пояснювати, що дитину вони брали разом із собою до магазину і вона не знає, де дівчинка. Жінка з чоловіком почали шукати малечу, почули крик та плач дитини з вулиці й побачили дитину на землі під балконом.


Коли патрульні прибули на місце, то одразу піднялись до квартири, де знаходилась співмешканка. Але вона на той час встигла вибігти та сховатись на 5-му поверсі, де саме її й знайшли патрульні.

"Громадянка знаходилась в стані сильного алкогольного сп’яніння і почала запевняти, що вона коханка і проживає в іншій квартирі й зараз ховається. Проте їй патрульні не повірили, її співмешканець впізнав жінку. В подальшому спілкуванні із нею патрульні встановили, що поки її співмешканець разом зі знайомою пішов до магазину, вона їх приревнувала та і дитина дуже голосно кричала, тому вона прийняла рішення її вкинути із балкона третього поверху", - розповіли патрульні.