Суспільство
27 листопада 2017
З 1 січня швидкість руху в межах населеного пункту знизять до 50 км/год
Уряд наполягає на запровадженні жорсткіших правил дорожнього руху після аварії в Харкові, внаслідок якої загинуло 6 людей.
news-image

З 1 січня 2018 року дозволена швидкість руху у населених пунктах знизиться з 60 до 50 км/год, пише «Є!» з посиланням на Громадське.

Відповідна постанова Кабміну від 10 листопада 2017 р. № 883 «Про внесення змін до Правил дорожнього руху»опублікована  в «Урядовому кур’єрі».

Раніше міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков на спеціальному засіданні Кабінету міністрів представив пропозиції про посилення покарань для учасників дорожнього руху. 

МВС пропонує закріпити на законодавчому рівні фото- і відеофіксацію порушень ПДР, обмежити швидкість руху в населених пунктах з 60 до 50 кілометрів на годину, у 20 разів збільшити штраф за керування автомобілем без прав і встановити дворічний термін водійського посвідчення, отриманого вперше. Нині водійські посвідчення видаються на 30 років.

Уряд наполягає на запровадженні жорсткіших правил дорожнього руху після аварії в Харкові, внаслідок якої загинуло 6 людей.

Читайте також:Слідчі перевіряють, як Зайцева отримувала посвідчення водія (відео)

Читайте також:У Києві п'яна  жінка випала з авто й почала засинати просто на асфальті перед поліцією (фото)