Події
27 листопада 2017
Криваве весілля: під Києвом охоронець ресторану вбив нареченого
Наречений помер в лікарні.
news-image

В Обухівському районі охоронець ресторану вбив 23-річного нареченого під час весілля, передає «Є!» із посиланням на поліцію Київщини.

Як з’ясували правоохоронці, того вечора покійний святкував власне весілля в одному з готельно-ресторанних комплексів району.

"Близько першої години ночі вже добряче напідпитку гості та наречений пересварилися. Новоспечений чоловік вийшов у двір комплексу, де побачив 66-річного охоронця. Виник ще один конфлікт. Хлопець накинувся на літнього чоловіка, а той не довго думаючи дістав ніж", - повідомили поліцейські.

Дружина, яка вже почала бити на сполох, знайшла коханого в приміщенні для охоронця близько п’ятої години ранку. За словами 20-річної вдови, тоді її чоловік ще був при свідомості. Охоронець на запитання переляканої дівчини відповідав, що все добре.

Пораненого нареченого доставили до медзакладу з ножовим пораненням в область паху. Реанімаційні заходи медиків не змогли завадити трагедії - потерпілий помер від втрати крові.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Зловмисника затримали та оголосили підозру. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Триває слідство.

Читайте також: «Жінка, яка викинула дитину, була п'яна»: у поліції Запоріжжя розповіли подробиці трагедії