Події
30 листопада 2017
АМКУ вирішив перевірити ринок закордонних паспортів
Оперативники Управління захисту економіки в Хмельницькій області Нацполіції викрили на хабарі керівника одного з відділів Управління державної міграційної служби в Хмельницькій області ДМС України.
news-image

Антимонопольний комітет України розпочав дослідження ринку оформлення паспорту громадянина України для виїзду за кордон. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу відомства, пише «Є!».

"На підставі інформації із засобів масової інформації, Антимонопольним комітетом України розпочато дослідження ринку оформлення паспорту громадянина України для виїзду за кордон у частині відповідності вимогам законодавства про захист економічної конкуренції дій установ, організацій, суб’єктів господарювання з встановлення вимог до обладнання і програмного забезпечення, необхідного для надання послуг з оформлення замовлень на виготовлення паспорту, а також умов придбання та підключення до програмного забезпечення", - йдеться у повідомленні.

Оперативники Управління захисту економіки в Хмельницькій області Нацполіції викрили на хабарі керівника одного з відділів Управління державної міграційної служби в Хмельницькій області ДМС України.

Читайте також:У Києві іноземці викрали хлопця, вимагаючи викуп