Події
30 листопада 2017
Ситник: Справа сина Авакова перебуває на завершальній стадії
7 листопада на Олександра Авакова одягли електронний браслет.
news-image

Глава Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник заявив, що справу про розтрату бюджетних грошей при закупівлі рюкзаків для потреб Нацгвардії можуть передати до суду протягом декількох тижнів.

Інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

"Точні терміни не скажу, але справа перебуває на завершальній стадії. Питання декількох тижнів", – сказав Ситник, відповідаючи на питання про те, коли справа сина Олександра Авакова буде передана в суд.

Він зазначив, що після повідомлення про підозру сину Авакова, Міністерство внутрішніх справ більше не блокує раніше започатковані процеси щодо співпраці з НАБУ в робочому порядку.

Нагадаємо, 31 жовтня детективи НАБУ затримали сина міністра внутрішніх справ Олександра Авакова, колишнього заступника міністра Сергія Чеботаря та керівника ІТ-компанії Володимира Литвина. Їх підозрюють у розтраті коштів при закупівлі рюкзаків для Нацгвардії.

Згодом суд відпустив Олександра Авакова під особисте зобов'язання. Такий самий запобіжний захід обрали ще одному фігурантові справи екс-заступнику глави МВС Сергію Чеботарю.

7 листопада на Олександра Авакова одягли електронний браслет. А після того ще й арештували елітну нерухомість.

Читайте також: Конфлікт на Донбасі став поштовхом для росту злочинності в Україні, - Аваков
Читайте також: У перший день зими обіцяють потепління до +15 градусів