В пісні Скрябіна "Руїна" було показано знак долі?
На відео можна крупним планом побачити молоковоз, який рухається назустріч машині, де знаходився Кузьма. Точнісінько, як той, з яким він зіштовхнувся сьогодні вранці
news-image

Кліп гурту Скрябін "Руїна" був знятий протягом чотирьохгодинної поїздки по маршруту Миколаїв-Калуш-Івано-Франківськ-Тернопіл­ь-Кременець-Дубно-Луцьк в 2013 році, пише Є | Єдність.інфо.

Сьогодні, після трагічної загибелі співака Андрія Кузьменка в результаті зіткнення з молоковозом, цей кліп здається по-справжньому пророчим.

Справа в тому, що на 1.10 хвилині відео можна крупним планом побачити молоковоз, який рухається назустріч машині, де знаходився Кузьма. 

Майже два роки прошло після зйомок кліпу. Аварія, в якій загинув Кузьма Скрябін, трапилася саме через зіткнення його автомобіля з автомобілем ГАЗ-53, який перевозив молоко.

В соцмережак активно обговорють цей момент на відео: 

"Переглянете кліп Кузьми "Руїна", мурашки по шкірі побіжать - назустріч йому їде молоковозка, така ж як і в ДТП, далі він проїжджає будівлю ритуальних послуг, та й кліп опублікований в YouTube 13 лютого 2013 року. Цікаво, знімав він його не 2-го чи лютого? Та й з приводу країни - є деякі пророцтва в цій пісні. От і не вір у знаки долі ...", - зазначає Владислав Савченко. 

Нагадаємо, що позашляховик Андрія сьогодні вранці зіткнувся з молоковозом на Дніпропетровщині. Він отриманих поранень співак загинув на місці. Сьогодні ввечері українці по всій Україні вийшли на центральні площі міст, щоб пом'янути загиблого.

Читайте також: "В людей сідають батарейки. Вони не розуміють, що відбувається" - останні слова Кузьми Скрябіна
Читайте також: Друзі та колеги про Кузьму: "Там - ще заспіваємо..."