Війна
4 грудня 2017
Загострення ситуації на території зони АТО: один військовослужбовець загинув, трьох поранено
На Донецькому напрямку, увечері епіцентр протистояння з Приазов’я перемістився до передмістя Авдіївки.
news-image

Ситуація у районі проведення АТО залишається тривожною.Загалом, за минулу добу, зафіксовано 38 порушень режиму припинення вогню з боку окупантів.

Про це повідомляє прес-центр АТо в Facebook, інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Унаслідок ворожих обстрілів трьох військовослужбовців поранено, один отримав бойову травму і, на жаль, Україна втратила одного захисника. 

"Російсько-окупаційні війська все частіше здійснюють обстріли позицій сил АТО з озброєння, яке мало б бути відведеним від лінії зіткнення, зокрема й із застосуванням танків. На Луганському напрямку, із настанням темної пори доби, ворог активізувався біля Троїцького і Луганського. Поблизу цих прифронтових населених пунктів противник вів вогонь із 120-мм мінометів. Із гранатометів та стрілецької зброї загарбники неодноразово обстрілювали наші позиції неподалік Новоолександрівки, Жовтого, Золотого та Кримського", - йдеться у повідомленні.

На Донецькому напрямку, увечері епіцентр протистояння з Приазов’я перемістився до передмістя Авдіївки. Тут окупанти неодноразово відкривали вогонь із всього наявного піхотного озброєння, а ближче до опівночі понад годину бойовики вели вогонь із озброєння танка. 

"Із мінометів калібру 82 мм противник обстрілював оборонців Верхньоторецького і Лебединського, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї – захисників Талаківки і Мар’їнки", - додали у відомстві.
Читайте також: Бойовики накривають бійців АТО вогнем із забороненої зброї: українські військові дають відсіч
Читайте також: За минулу добу в зоні АТО постраждало троє українських військових – штаб