Події
4 грудня 2017
На Київщині 20-річна вагітна жінка вбила чоловіка
Відомо, що сварки між подружжям траплялися і раніше.
news-image

В Бородянському районі, що на Київщині, під час сімейної сварки 20-річна вагітна жінка смертельно поранила свого чоловіка. Свідками події стали знайомі подружньої пари, передає «Є!» із посиланням на поліцію Київської області.

"Коли дружина повернулася додому, 23-річний господар засідав на кухні із товаришем та був добряче напідпитку. Між подружжям почалася сварка. Чоловік став погрожувати. Розлючена вагітна вихопила у нього ніж та встромила в шию.

Удар прийшовся по життєвоважливій артерії – потерпілий помер одразу. Лікарі швидкої, які за лічені хвилини прибули на місце, лише констатували смерть", - йдеться в повідомленні поліції.

Відомо, що пара проживала не завжди мирно, 23-річний чоловік мав кримінальне минуле. Разом вони виховували однорічну дитину і за кілька місяців очікували народження другої.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Винуватиця трагедії затримана і наразі перебуває у спеціальній палаті місцевої лікарні під пильним наглядом поліцейських. Їй загрожує до від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Подальшу долю дівчини вирішить суд.

Читайте також: Аваков закликав припинити блокувати «Newsone»