Спорт
4 грудня 2017
Один з ключових гравців «Зорі» повернеться в «Шахтар»
Юрій Вернидуб розповів про те, як може змінитися склад команди.
news-image

Головний тренер луганської "Зорі" Юрій Вернидуб розповів про те, як може змінитися склад команди після закінчення першої половини сезону. Про це він заявив в інтерв'ю програмі "ПроФутбол", передає «Є!» із посиланням на РБК.

Наставник луганчан звернув увагу, взимку команду точно покине Дмитро Гречишкін, який повернеться в розташування донецького "Шахтаря". Його орендна угода з "Зорею" була розрахована тільки до кінця цього року.

Контракти Артема Сухоцького та Євген Опанасенко теж діють до 31 грудня 2017 року.

Юрій Вернидуб вже обговорює це питання з обома гравцями і сподівається, що вони погодяться продовжити відносини з клубом ще хоча б на рік.

В кінці минулого тижня генеральний директор "Зорі" Сергій Рафаїлов зазначив, що клуб можуть залишити ще й Владислав Калитвинцев і Олексій Шевченко. Перший може в січні повернутися в київське "Динамо", а угода другого розрахована тільки до кінця року.

У нинішньому сезоні 26-річний Гречишкін взяв участь в 22 матчах у всіх турнірах і забив 3 м'ячі. На рахунку 24-річного Сухоцького та 27-річного Опанасенко також по 22 поєдинки за "Зорю", Євген відзначився 5 голами.

Читайте також: Українці стали більше дивитися відео і менше сидіти в соцмережах