Суспільство
4 грудня 2017
«Ковдра для генпрокурора»: активісти організовують автопробіг до будинку Юрія Луценка
За словами організаторів, вони хочуть встановити перед будинком генпрокурора "клановий прапор корупціонерів - клітчату ковдру на флагштоці".
news-image

У Всесвітній день боротьби з корупцією, 9 грудня,  автомайданівці разом з Центром Протидії Корупції організовують автопробіг до будинку Генерального прокурора України Юрія Луценка, передає «Є!» із посиланням на Фейсбук-повідомлення організаторів акції.

За словами організаторів, вони хочуть встановити перед будинком Луценка "клановий прапор корупціонерів - клітчату ковдру на флагштоці".

"В кінці минулого тижня Юрій Луценко здав агентів НАБУ під прикриттям, врятувавши таким чином ТОП-корупціонерів, щодо яких Антикорупційне Бюро проводило розслідування. Свого часу саме ці агенти під прикриттям викрили корупцію і серед народних депутатів у справі Бурштинових мафіозі. Тобто фактично замість обіцяної боротьби з корупцією Луценко тепер став головним захисником ТОП-корупціонерів від НАБУ. Більше того, розкриття інформації про агентів, що є державною таємницею, це порушення ст. 328 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі до 5 років!", - йдеться в повідомленні організаторів акції.

Зазначається, що автопробіг аполітичний, тому "єдина допустима на акції символіка – державний прапор України".

Читайте також: Генпрокурор Луценко оголосив НАБУ «нелегальним угрупованням»