Події
4 грудня 2017
На Троєщині 25-річний іноземець зґвалтував киянку
Постраждалу знайшов у під’їзді її батько.
news-image

Вчора до чергової частини Деснянського управління поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що у багатоповерхівці на вулиці Закревського він виявився свою доньку непритомною з синцями на тілі, передає «Є!» із посиланням на київську поліцію.

Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці з’ясували, що жінку зґвалтував чоловік, із яким вона познайомилася напередодні в кафе.

"Потерпіла розповіла працівникам поліції: у розважальному закладі вона познайомилась з іноземцем, разом вживали алкогольні напої. Жінка додала, що після закриття кафе новий знайомий запропонував провести її додому. Однак, коли вони зайшли у під’їзд, зловмисник почав її душити, від чого вона втратила свідомість.

Прийшовши до тями, потерпіла зрозуміла, що її зґвалтували, оскільки вона лежала на підлозі без білизни та з численними травмами", - йдеться в повідомленні поліції.

Поліцейські переглянули відео з камер спостереження закладу, де відпочивала жінка.

"25-річного зловмисника затримали через кілька годин у цьому ж районі столиці. Правоохоронці з’ясували, що підозрюваний – іноземець, який раніше не притягувався до кримінальної відповідальності", - зауважили у поліції.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Читайте також: 16-річний житомирянин «замінував» школу, щоб спостерігати за роботою поліцейських