Суспільство
4 грудня 2017
Українське видавництво презентувало книжку-подарунок до Дня святого Миколая (фото)
Ця казка - спроба повернути стан свідомості, коли ти віриш у Диво і в тебе немає анінайменшого сумніву - подарунки приносить Миколай.
news-image
Видавництво Terra Incognita презентувало дитячу книжку "У країні сирних коників", яка буде гарним подарунком до Дня святого Миколая. Про це йдеться на Facebook Terra Incognita, пише «Є!» з посиланням на Еспресо.
"Ця казка як пишний різдвяний кекс, де родзинок і цукатів більше, аніж самого тіста: тут ви знайдете дитячі афоризми і дорослі роздуми про природу Зла, давні гуцульські артефакти і сучасний різдвяний Львів з усіма його смачними артибутами. А також навчитесь писати справжнього листа Миколаю, малювати ікони на склі, пекти медових миколайків, ліпити сирних коників - все згідно чітких інструкцій і за автентичними рецептами.

А ще ви зможете вивчити особливу галицько-гуцульську мову - адже ми доповнили нашу казку спеціальним словничком, який допоможе зрозуміти усі ці таємничі слова, відомі тільки львів'янам і гуцулам.

Художнє оформлення книги - творчий експеримент трьох унікальних художників - Юлії Табенської, всесвітньовідомого графіка Олега Денисенка та іконописця Остапа Лозинського. 

Ця казка - спроба повернути стан свідомості, коли ти віриш у Диво і в тебе немає анінайменшого сумніву - подарунки приносить Миколай. Це спроба повернути відчуття неймовірного затишку, коли тобі так солодко жити у цьому світі, але ти ще не знаєш, що цей стан називається любов’ю", - розповідають у видавництві.