Політика
5 грудня 2017
«Доля Саакашвілі буде вирішуватися не в Україні» - Олександр Вілкул
Нардеп прокоментував ситуацію із затриманням екс-президента Грузії.
news-image

Ситуація із Саакашвілі - це дії, які держава робить на догоду політичній доцільності. Так охарактеризував ситуацію із затриманням екс-президента Грузії Міхеіла Саакашвілі нардеп від "Опоблоку" Олександр Вілкул, передає кореспондент «Є!»

"Я ще кілька років тому виступав проти того, коли народу зі всього світу роздавали українські паспорти. Спочатку вони надали Саакашвілі український паспорт, призначили його губернатором, зазначивши, що він найкраща в світі людина. Це робилося на догоду політичній доцільності.

Наразі він (Саакашвілі -ред.) виступає проти влади, і знову на догоду політичній доцільності у нього відбирають паспорт та арештовують", - наголосив нардеп.

Олександр Вілкул зауважив, що владі "вже час перестати мислити категоріями миттєвих політичних вигод і почати думати категоріями стратегій".
На питання журналістів з приводу того, як закінчиться ситуація із Саакашвілі, Олександр Вілкул відповів:

"Я думаю, доля Саакашвілі буде вирішуватися не в Україні".


На прохання представників ЗМІ уточнити, де саме вирішиться доля екс-президента Грузії, нардеп загадково відповів:

"Там".

Нагадаємо, сьогодні, 5 грудня співробітники СБУ спільно з Генеральною прокуратурою затримали екс-президента Грузії Міхеіла Саакашвілі. Як повідомили у прес-службі СБУ, це зроблено "у рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 256 (Сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їх злочинної діяльності – ред.) Кримінального кодексу України".

Читайте також: Саакашвілі прибув до будівлі парламенту. Натовп скандує «імпічмент» та «банду геть!» (доповнюється)