Політика
5 грудня 2017
Саакашвілі прибув до будівлі парламенту. Натовп скандує «імпічмент» та «банду геть!» (доповнюється)
Міхеіл Саакашвілі виступив перед людьми, що зібралися перед Верховною Радою.
news-image

Екс-президент Грузії Міхеіл Саакашвілі прибув до будівлі парламенту, де зі сцени звернувся з промовою до своїх прихильників,  передає кореспондент «Є!»

"Владу в Україні захопило злочинне угрупування. Вони звинуватили нас у злочинах, а ми вже кілька місяців стоїмо тут і нічого злочинного не зробили. Ми не мали жодного інциденту, незважаючи на те, що влада надсилала своїх провокаторів", - сказав пан Саакашвілі.
"У неділю ми провели великий марш, який показав, що народ України нікуди не зник. Тому влада у відповідь на це вчора затримала ще низку активістів, відкрила карні справи. А Луценко підписав вказівку збирати компромат на мене", - зазначив екс-президент Грузії.

Міхеіла Саакашвілі дуже обурило те, що влада звинуватила його у зв'язках із Росією. 

"Більшого ворога, ніж я, немає у Путіна. Я командував армією проти Путіна, я відстоював незалежність, я привіз сюди грузинських офіцерів, які воювали за Україну проти Росіі. Як ці покидьки могли мене звинуватити в співпраці із Росією, адже всьому є межа", - висловив обурення політик.
"Народ Украіни має зібратися та наказати парламенту відсторонити від влади організоване злочинне угрупування на чолі зі зрадником Украіни Порошенком", - наголосив екс-очільник Грузії
"Досить баригам вас обманювати, досить Порошенку та його кумам бути на державних посадах", - уклав Міхеіл Саакашвілі.

Коментуючи ситуацію зі своїм затриманням, політик зазначив, що його сьогодні врятували "прості кияни". 

"Тому відтепер все моє життя належить вам і Україні", - сказав Міхеіл Саакашвілі.

Люди, що зібралися перед парламентом,  реагували на промову Міхеіла Саакашвілі криками "імпічмент", "банду геть" та "ганьба".

Читайте також: «Доля Саакашвілі буде вирішуватися не в Україні» - Олександр Вілкул